5 ok, hogy miért nem indul jóga

A jóga történt velem, mióta a 12. A 18 éves. Akkoriban meg voltam Győződve, hogy annak érdekében, hogy meditálni, ameddig csak akartam, azt is gyakorolják a jógát. Szóval megtettem minden nap több órán keresztül. A jóga gazdagította az életem azóta, pedig soha nem adott megváltoztatni, átalakítani, készülj fel, hogy egy új tudat, hogy minden nap egyre jobban változik a föld.

10 ok, hogy miért kellett soha ne indítsa el jógázni

3Mindannyian tudjuk, hogy arról, hogy a csodálatos hatás, a jóga, amely részben tudományosan bizonyított. Vannak azonban még mindig túl sokan vannak, akik szeretnének tenni a jóga egy dobozban Eso, de semmi sem hallani tőle. Ezek az emberek ajánlom ezt a blogbejegyzést, meg akarom mutatni, 10 ok, hogy miért kellett soha ne indítsa el jógázni.

  1. A jóga teszi, HOGY egy kocka.

Nem tudom, te hogy vagy, de néha úgy érzem, idegen emberek között. Nem tudta, mi a baj, nem érzem, hogy néha az úton, körülvéve a zombik? Túl gyakran lehet látni az üres testet, hogy nem találok egy érintés az élet, erő, öröm. Ilyen esetekben, úgy érzem magam, mint egy stréber, főleg, ha utána a reggeli jóga jöttem el otthonról, s a Közepén állok, hogy ezek az emberek fognak adni néma sír magát. Kiáltják a szeretet, a béke. A jóga lehet adni, szeretetet, békét, amely csak felébreszti a belső állapot, a szeretet, a béke. Akkor lesz egy kocka a társadalomban, de aztán megtalálta az igazi forrása a szeretet, a béke. Hogy a szívedben.

  1. A JÓGA teszi, hogy ellenállhatatlan.

Van egy bruttó test, de küldjük az információkat, érzéseket, gondolatokat, főként, egy finom szinten. A jóga pózok ott hoz egyensúlyt, a harmóniát, az energia, az információ küldése. Ezt fokozza az a gyakorlat, jóga, amikor az információ bemegy az univerzum a legtöbb információt a saját szerelem. Önszeretet az állam a belső világosság, érzelmi egyensúly, amely táplálja a mély együttérzés, a valódi Szeretet magukat, mint egy Egész. Anélkül, hogy önszeretet nem szeretet a Külső.

Az emberek, akik gyakorolják a jóga, a start után egy bizonyos idő, hogy izzad a tartalom arról, önszeretet, mint a kellemes illat, ami vonzza az emberek iránt. Ez egy varázslat, ami beborítja őket, de nincs egy rejtett. Ha nem akarsz, ne tedd a jóga, mert a jóga egyszerűen teszi, hogy szexi, vonzó, ellenállhatatlan.

  1. A JÓGA fordul meg egy drogfüggő tudat

Amikor gyakorlat, jóga, valami egészen Izgalmas a tudat. Úgy kezdődik, hogy ki kell, hogy jöjjön be harmóniában az univerzummal. Valami elkerülhetetlenné válik az idő: felébredt a tudat magáról, az élet, a világ fordul meg egy drogfüggő tudat, hogy van, nem számít, mit teszel vagy mondasz, amit keres minden tettei, szavai, igaz az eszméletét. De Légy Óvatos! Ez csak néhány a kollégák. Mert szándékosan nem vakmerő, vagy felmondja az egója Getue. Ez, ha folytatni akarod, hogy ezeket a felesleges” szándékosan laza ” beszélni tudnak, akkor nem kellene a jóga. Mert különben a másik ok, ami azt bekezdésben említett 4, az, hogy egyedül lesz.

  1. A JÓGA teszi még.

Számomra a legszebb emberek azok, akik lehet, hogy szingli. Önmagában, a legtöbb ember számára ez egy hatalmas kihívás, mert Egyedül kezdeni magaddal. Ez ahhoz vezethet, hogy az a tény, hogy az emberek felfedezni, vagy még felfedezni, hogy valami kellemetlen, vagy fájdalmas. Azonban ez az egyetlen módja, hogy megtalálják a valódi békét magunknak s a világ számára világos, tiszta tudat. A jóga tudja nyitni az ajtót, hogy egy olyan világban, ahol a Magány lehet egy igazi csemege. Mert Egyedül úgy érezzük, hogy soha nem vagyunk egyedül, hogy minden mindennel összefügg, működik egy magasabb elv. Ettől úgy érzi, a jóga a test, meg a szívemben. Kezdődik, hogy örüljetek, hogy te is az vagy. Egy csodálatos mellékhatás: felhívni az emberek az életedben, akik olyanok, mint te, ezek az emberek meg lehet tölteni egy nagyon drága időt. Azonban, ha nem akarja elveszíteni, más emberek, akik csak azt, hogy karcolja meg a felületét a lény, az egó, nem kezdődik, hogy a jóga gyakorlatok. Mert ez történik a valóságban.

4

  1. A JÓGA teszi, hogy halandó.

Egy olyan társadalomban élünk, amely rendkívül orientált a jövő felé. Sok hagyja ki a lehetőséget, hogy a Jelenben éljünk, mert az élet mindig történik csak a Jelen. Egy álom, hogy egy nap munka után nyugdíjba majd élvezni az életet. Ha ez az álom, nem jógázom. Mert a jóga adja, hogy végtelen sok energia, vitalitás, hogy az öregedés megállt. Soha nem adja meg a belső lelkiállapot, amely azt mondja, hogy kell, nyugalmat, soha többé nem kell dolgoznod. Az emberek jóga, nem csak korban, sem lelkileg, sem fizikailag. Így a nyugdíj teljesen felesleges. Ha nem akarjuk, hogy jobb, ha nem jógázom.

Azt szeretném, ha ti, kedves olvasók, kedves olvasó, sok inspirációt, motivációt, ez a cikk-motiváció, hogy valójában engedje fel az ujját a jóga vagy a start egy jóga gyakorlat ma.

Ha tetszik a cikk, azt hiszem, ő tud segíteni az emberek, ahogy én nagyon boldog lenne, ha ossza meg, illetve adja át.

Namaste, minden szeretet