Jóga kezdőknek – ezek a tippek segítenek az elindulásban

A jóga jótékony hatással van a testet, a lelket, a szellemet. Ez a hat tipp, megmutatja, hogy mit kell figyelni, mint egy kezdő, hogy az első lépések sikerrel.

Jóga tanácsok kezdőknek

1A jóga egy millenary Indiai Gyakorlat, amely a légzési technikák, fizikai Gyakorlatok, meditáció. A Központi cél a jóga jobb, mint az érzés a test miatt a nagyobb rugalmasság, kitartás, erő. Továbbá, a jóga hozzájárul lelki harmónia, különös tekintettel Jelentős, még akkor is, eljárás, az önzés.

  1. Tanácsok a jóga kezdőknek: nyugodtan

Soha nem késő elkezdeni jógázni. A jóga minden korosztály számára, különböző fizikai állóképesség. Nincsenek előfeltételei jóga gyakorlat. Csak az a fontos, hogy ez a helyzet, hogyan érzi magát.

Mint egy kezdő, akkor el kell kezdeni lassan. Válassza ki a szelíd testtartások, egyszerű mozgások, így nem hajszolni. Túl ambiciózus célok az elején lehet csalódást okozni, hogy ne kelljen rendszeresen jógáznak.

Legyen óvatos, ne menj tovább, mint ez lehetővé teszi, hogy az erő, kitartás, nyújtás. Ha a sorrend a Mozgás, vagy a testtartás is nehéz, válassza a több, mint egy egyszerű változás, vagy egy kis szünetet a “gyermek helyzetét”. Ebben a helyzetben ül a nyomában, vagy közöttük, s a teste a lábát. A helyzet a Gyermek-egy csodálatos kapcsolat, hogy restore, majd engedje el.

Ha van értelme a mozgalom többet akarsz, akkor növelheti magát nehezebb jelent.

  1. Tanácsok a jóga kezdőknek: a Legfontosabb dolog a levegőt!

A legfontosabb eleme a jóga légzés. Ez segít összpontosítani, a Gyakorlatokat pedig mélyebben a szakaszon. Ezen felül, a légzés jeleket, ha a szervezet túl sok.

A kezdők gyakran nehéz fenntartani a békét, a jelenlét során az a gyakorlat, jóga, de nem zavart. Tudatosan koncentrál a levegőt, húzd ki a fejed más gondolatok. Így lehet jobban koncentrálnak majd, hogy hagyja el a mindennapi élet minden felelősséget, Aggódik maga mögött. Alapvető légzési technikák:

  • A teljes Jóga légzés torkát néhány mécsesek, hallottam egy halk hangot. Kezdőknek elég mélyen, egyenletesen belégzés orron át, kilégzés. Próbáld meg minden kilégzés, ellazítja az izmokat, majd engedje el többet.
  • Vinyasa Jóga (dinamikus sorozat Mozgások) minden mozgás társul légzés. Így egy sima folyó.

A Gyakorlatok így lélegezz nyugodtan, egyenletesen. Ha a Légzés nehéz, ez annak a jele, hogy a feladat túl bonyolult.

  1. Tanácsot, hogy kezdő jóga: megfelelő felszerelés

Igazából, nem is kell minden olyan felszerelés gyakorlat, jóga, még egy jógaszőnyeg. Ha szereted a purista, csak akkor kell magad, egy kis teret a jóga.

A sérülések elkerülése érdekében javasoljuk, hogy használjon, csúszásmentes Szőnyeg (elérhető ** avocadostore). Annak érdekében, hogy a Gyakorlatban, ruhát, ahol úgy érzi, kényelmes, jól mozgok. Tehát ne legyen túl keskeny, hegyes, de nem kell integetett, hogy elakad.

Jóga, ellazítja a testet, a lelket, a szellemet. A jóga kellékek célja, hogy megkönnyítse a Gyakorlatban. Itt megtudhatja, hogy milyen eszközöket, amelyek különösen hasznos…

  1. Tanácsot, hogy kezdő jóga: a jóga nem Verseny!

Jóga közben, hogy időt magadnak. Nem kell, hogy megfeleljenek az elvárásoknak, vagy, hogy tetszett. Nem számít, hogyan néz ki a Pózt, hogy ő fejlődött, vagy hogy mennyi ideig tart. Hanem, hogy hogyan érzi magát.

2

Ne hasonlítsd magad másokhoz, majd foglalkoznia. Mindig legyen óvatos, gyengéd magad, aztán gyere ki a Pózok, ha nem lesz túl sok. Így a jóga segít, hogy te, mint te. Közben egy jóga óra lehet ének a mantra. Például, “a”vagyok, vagyok, aki vagyok “, vagy”nem vagyok elég jó.”

5.Tanácsok a jóga kezdőknek: rendszeresség, mielőtt intenzitás

Ha a cél az, hogy rendszeresen jógáznak, fontos, hogy dolgozzon ki egy rutin. Terv manapság elegendő időt, például a Reggel. Így azonnal elkezd beilleszkedni a nap, nem kell, hogy emlékezz, hogy Gyakorlás után. A készülék a jóga nem kell hosszú, intenzív.

Ha túl sokat gondolkodsz, de nem lesz öröm ez, hogy nehéz lesz, hogy kap vissza a Szőnyegre. Jobb, hogy több rövid, egyszerű sorozat, hogy ezt többször is egy héten. Rendszeresen, 15, 30 perc gyakorlat, hogy egy csoda történik.

  1. Tanácsok a jóga kezdőknek: látogasson el a tanfolyam kezdőknek

Különösen kezdőknek ajánlatos, hogy látogassa meg a jóga órák kezdőknek. Ismerje meg a jóga Stúdió, vagy egy jóga oktató, szóval tudod, milyen típusú a Jógát gyakorolják. A kezdeti persze, hogy megtanulják az alapokat a mozgás (pl. nap köszöntéssel), valamint megtanulják, hogyan kell tartani bizonyos pozíciókat. A közös Gyakorlat, hogy egy csoport a szórakozás, a jóga tanár javíthatja a kapcsolatot.

Persze, azt is jógázni egyedül otthon. A video tutorials, vagy szabadjára engedni a kreativitás, majd hozza létre a saját jóga.

A jóga filozófiája

A jóga nem vallás, hanem egy életérzés, ahol a hangsúly pozitivitás, Nyugodt. A gyakorlatban a jóga több, fizikai szinten, hogy lesz több, energikus, mozgékony, vagy, hogy koncentrálj a lelki vonatkozásai.

Amikor a stressz, a nyomás, a teljesítmény növekszik a mindennapi életben, a jóga a tökéletes egyensúlyt. Holisztikus megközelítés segít leküzdeni a fizikai vagy mentális betegségek, találni egy megfelelő, egészséges, boldog Magát. Így a jóga kellene segíteni, depresszió, alvászavarok, magas vérnyomás, Elhízás. A tudományos kutatás megerősíti, hogy a hatás, a jóga egészségre gyakorolt.